En vecka idag

Sorry att jag verkligen varit sämst på att uppdatera. Men helt sjukt vad denna lilla ängel kan ta upp all tid i världen. Hur mysigt som helst. Men sjukt samtidigt. Idag blir min älskling iaf en vecka. Tiden flyger förbi samtidigt som det var 100 år. Känns som jag han är äldre än en vecka. Vad har vi gjort då. Hmm onsdags så var vi hemma o tog det bara lugnt. Jag hade ganska ont, så svårt att göra annat. Igår var vi på återbesök på bb på Sös. Vägde min lilla tjockis. Han hade gått upp till 3870 gram. Ökning på 190 gram på 2 dagar. Haha så ammningen fungerar som den ska. Känns som jag ammar o inte mycket mer. Allt annat var bra med honom med. Så underbart. Det sjuka är att storlek 50 är tajt redan. Sötnosen. Just det. Sorry att jag inte lagt upp bilder än, inte suttit vid datorn alls. Saknar det lite, men no time. Imorgon har vi lite besöksdag här hemma. Haha vad skumma inläggen blir när de skrivs via mobilen. Men men. Ska försöka gå på toa, om lillen går med på det hela. Saknar er mina vänner. Puss

2 comments
  1. saknar dig med..klart att du inte haft tid och sitta här nu..hehe..du har nått annat att tänka på nu =) hihi..

    pussa lillen från mig =)

    PUUUUUUUSS

  2. Tjååååååckiiiiis 🙂

    Hihi nejdå sötaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *