23 dagar

Stora killen nu. Kan inte fatta att han redan är över 3 veckor. Det är som folk säger, de växer så snabbt att man missar det om man inte tittar noga.
Mer då. En jäkla massa har hänt. Mamma o svärmor var ju här typ hela veckan, vilket var riktigt mysigt. Och skönt, skönt med lite hjälp o så. Vi har BYGGT ett nytt skafferi, städats o pysslats en massa. Brita åkte hem i torsdags o mama igår. Vet inte om jag berättat det, men lillen verkar ha lite lätt kolik, skriker en del o verkar ha MASSA ont i magen. Har pratat med BVC om det o så, men igår ringde jag Vårdguiden om det hela iaf. O sköterskan tyckte det vore bäst att jag åkte in till barnakuten (Sös) o fick en läkare att kolla upp hans mage igår. Så sagt o gjort, det gjorde jag o mama. Efter några timmar vi veta att han troligen bara äter mycket o tarmarna jobbar riktigt hårt. Därför kan han ha ont. De vägde honom med, min lilla tjockis. 4550 gram väger han nu. Ingen brist på mat där inte. Efter det vart det hem, min älskling fyllde 24 år. Fortsättning följer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *