4 veckor o pappa

Natten var ganska lugn, kvällen var lite värre. Hatar verkligen när han har ont. Vet inte vad jag kan göra mer än att gråta själv. Ikväll är det lugnt hittills. Han ligger o sover på min mage nu. Mysigt som attan.
Idag annars, förmiddagen hade han lite ont, så vart på med overallen i selet o på med Håkans Goose jacka o ut o prominera. Vart en prominad på över en timme, skönt som attan ute, lite tungt för ryggen bara. Sen kom älskling o hämtade oss. Vart av ner till Nynäs o skulle fixa faderskapsbekräftelsen. Nu är snart min älskade man registrerad som lillens pappa. Han åkte tillbaka till jobbet o jag o sötnosen prominerade i nynäs. Mysigt. Åkte bussen hem sen. Idag har sötnosen badat o sen duschat med mig. Mysigt som attan.
Fått tråkiga nyheter idag med. De har varslat ännu fler på älsklings firma. Det hela ligger som en stor ond o hemsk böld o smärta i magen. HATAR DENNA FINANSKRIS!
Just det, igår vart min underbara son 4 veckor! Stora killen! Kan inte tröttna på att bara titta på honom, att lukta på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *