Weekend

Denna helg har varit lugn lugn lugn. Vi har prominerat, myst o kollat film. Bara tagit det lugnt. Så skönt. Igår prominerade vi någon timme ute i solen, så härligt. Sen på eftermiddagen så kom mama o Holger över o fikade, slutade med att de stannade o åt middag med. Pizza, mums! Idag har jag för första gången prominerat ensam med vagnen (Denniz) o whiskey. Gick hur bra som helst. Måste glänsa lite med. Denniz somnar helst ensam i vaggan nu mer. Hellre än att somna i konstiga ställningar hos mig. Så duktig är han! Stolt mamma man kan vara.
Imorgon blir min prins hela EN MÅNAD! Stora killen!
Imorgon blir det babycafé på förmiddagen, sen får vi se. Ganska oplanerad vecka framför oss. Skönt det med. Ska troligen förbi jobbet någon dag. Längtar dit lite. Nej ska börja med middagen nu. Får se om jag hinner slutföra den innan herrn i vaggan vaknar! Puss på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *