Härlig dag

Idag har varit en helt underbar dag på så många sätt. Älskling började senare idag, så jag o Denniz fick chansen att mysa o ha det underbart mysigt. Fick se hur sötnosen charmar mamma varje dag. Vid 12 tiden åkte vi med pappa till vh o mormor. Nog för att sötnosen sov större delen av tiden där. Vaknade bara för att äta o få ny blöja. Sen prominerade vi med mormor till centrum, vi tog bussen till haninge centrum. Denniz sov. Kollade runt i centrum. Denniz sov sött. Åkte pendeln till vh igen. Denniz sov. Tog bussen hem. Denniz sov, vaknade strax innan vi var framme. Kom hem. Sov. Myste o busade med mamma sen. Somnade innan kl 21 ensam i spjälsängen. Inge magont o nästan inga övertrötta skrik. Mysig dag med en glad o snäll Denniz. Finns nog inget med min snutt jag inte älskar. Plus älskar bra dagar.
Ser ni, jag kan skriva positiva inlägg med. Puss på er

One comment

  1. suzzie

    jag kollar på lägenheter för fullt nu och några av dom ligger i handen =) om jag skulle få en lägenhet där så kan ni komma över till mig massa sen..

    väntar på svar från ett triangelbyte nu där den jag vill ha ligger i just handen..så håll tummarna att det går bra =)

    ska över och packa mina sista grejer nån gång snart också..börjar bli bättre från förkylningen nu..då kanske vi kan ses en snabbis iaf?

    vi hörs gumman..puss

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>