Härlig dag

Idag har varit en helt underbar dag på så många sätt. Älskling började senare idag, så jag o Denniz fick chansen att mysa o ha det underbart mysigt. Fick se hur sötnosen charmar mamma varje dag. Vid 12 tiden åkte vi med pappa till vh o mormor. Nog för att sötnosen sov större delen av tiden där. Vaknade bara för att äta o få ny blöja. Sen prominerade vi med mormor till centrum, vi tog bussen till haninge centrum. Denniz sov. Kollade runt i centrum. Denniz sov sött. Åkte pendeln till vh igen. Denniz sov. Tog bussen hem. Denniz sov, vaknade strax innan vi var framme. Kom hem. Sov. Myste o busade med mamma sen. Somnade innan kl 21 ensam i spjälsängen. Inge magont o nästan inga övertrötta skrik. Mysig dag med en glad o snäll Denniz. Finns nog inget med min snutt jag inte älskar. Plus älskar bra dagar.
Ser ni, jag kan skriva positiva inlägg med. Puss på er

1 comment
  1. jag kollar på lägenheter för fullt nu och några av dom ligger i handen =) om jag skulle få en lägenhet där så kan ni komma över till mig massa sen..

    väntar på svar från ett triangelbyte nu där den jag vill ha ligger i just handen..så håll tummarna att det går bra =)

    ska över och packa mina sista grejer nån gång snart också..börjar bli bättre från förkylningen nu..då kanske vi kan ses en snabbis iaf?

    vi hörs gumman..puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *