En lördag

Natten till idag vart kanon. Han vaknade 3 gånger o åt mellan 20-06, så inte alls farligt. Fick sova lite med mamma i sängen efter 6. Mysigt som attan. Annars har dagen varit kanon faktiskt. Varit ute o prominerat hela familjen, åkte till Länna o kollade runt en del, sen till Micke en av älsklings vänner o var där o umgicks. Sen ICA MAXI o handlade o sen hem. Skumt väder har det varit idag med. Ena sekunden klarblå himmel o sol, nästa snöstorm o sol igen. Sen snö. HELA dagen. Men men.
Vart tyvärr inget shoppat idag. Hittar aldrig något jag vill ha längre. Shoppar bara på nätet.
Imorgon blir det långa prominader ute om vädret tillåter det. Måste bli bättre på att aktivera lilla Whiskey, så han mår bättre. Synd om honom, känner sig ganska bortglömd. Svårt att hinna med dem båda, men försöker så gott det går.
Sitter nu o försöker natta baby D, hoppas han somnar. Vart lugnt annars ikväll faktiskt. Skönt!
Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *