Solig söndag

Härligt soligt har det verkligen varit. Sjukt kallt bara. Imorse när jag var uppe o ammade lillen var det minus 16,7 grader. KALLT! Okej, så kallt var det icke på dagen, men inte varmt heller. Men fint som attan. Vi har prominerat en massa ute idag. I selet på min mage har sötnosen varit. Vilket känns i ryggen. Borde inte ha på mig selet för mycket. Inte i början.
Sen har vi storstädat idag med. Skönt det. Måste bli bättre på att städa.
Annars har jag en smått förstoppad son. Som gnäller o gnäller. O tycker så synd om honom, känner mig så hjälplös. Och det är inte allergi emot mjölk malin. Men tack för tanken. Ska kolla med BM imorgon. Massa babycafe imorgon. Hinner inte mer nu. Puss

1 comment
  1. KATRINPLOMMONPURÈ det är gött för tarmarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *