Förändring

Känsliga läsare bör ej läsa vidare.
Blir snart tokig på lilla Denniz mage. Från att skrika för magknip o ändå bajsa mellan 3-7 gånger om dagen. Till att inte ha gjort det alls på över 4 dagar! O skrika för att han har ont i magen pga fulla tarmar (gissar). Förstår inte denna vändning! O ingen annan jag pratat med förstår el tar det helt på allvar heller. Kan ju inte hjälpa honom att bajsa heller. Varför kan det inte bara vara bra?! Eller iaf lugnt ett tag. För hans skull mest av allt. HATAR ATT HAN HAR ONT!
Behövde mest skriva av mig. Tar emot alla tips o förslag på allt som kan hjälpa.

1 comment
  1. Hej Sofie!

    Du kan faktiskt hjälpa honom… Visade din BM dig hur man masserar hårda magar?

    Ha varma händer när du masserar så blir det jättebra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *