Galen bebis

Yes är vaken, fast vill inte vara det. Vaknade för 45 min sen el något av en sprattlande o galet busig bebis som sparkade på mamma. O han vägrar att sova. Har hur kul som helst.
Kvällen o eftermiddagen var lugn annars. Var hos mamma o åt middag. Åkte hem vid 19. Hade sen en bebis som inte ville somna, varje gång han slumrade till så började han gallskrika. Kul kul. Tillslut vid 22 somnade han, o jag med. Vaknade strax efter midnatt o ammade. Lillen hade svårt att somna om, så la honom bredvid mig i sängen, då somnade vi tillslut. Vaknade som sagt för ett tag sen. O där är vi nu. TRÖTT MAMMA, PIGG DENNIZ! Ge mig energi någon?

1 comment
  1. hihihi… du får sova middag med denniz sen 😛 vi kan byta.. då åker och jobbar till 18 =) på ett jobb där folk är så himla otrevliga och sura..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *