Solig söndag hemma

Yes efter en totalt sömnlös natt! Okej sov kanske 2 timmar sammanlagt. Lillen är förkyld med täpt näsa. Inte lätt när man inte kan andas genom näsan o är liten. Så idag vart en lugn dag. Väldigt lugn. Vilat, tagit in ved, prominerat i det härliga vädret o myst hemma. Blir nog några dagar hemma så sötnosen blir frisk. Okej tisdag måste jag ut, ska på efterkontroll o troligen träffa Jessie efter det. Imorgon är en stor dag. Min sötnos blir 2 månader. Stora killen.

One comment

  1. mimmi

    hej hej! hoppas allt e bra förutom lillkillens förkylning!.. det går inte att kommentera din andra blogg.. datorn bara hänger sig då.. suck..

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>