Mycket mycket

Varit sjukt fullt upp idag. Tog bussen tidigt imorse hem till mamma, åkte sen vidare till Dalen för min efterkontroll. Snabbt gjort o klart. Sen vart det av impuls av till helt andra sidan stan. Till de trakter där jag levde mina första år i livet. Till Näsby Park. Hälsade på en massa gamla vänner (okej deras mammor, de var själva inte hemma självklart) o var i täby centrum. Skoj som fan faktiskt. Dock jäkligt intensivt o så? O lilla baby D sov inte alls som han brukar. Därför så får vi se hur kvällen blir. Iiik! Förkylningen verkar det inte vara några förändringar på dessvärre heller. Men men. Vart hemma sent idag med så är helt slut! Imorgon blir nog lugnt, känner på mig att natten kan bli tuff, men hoppas på mycket sömn iaf. Nej ska nog byta blöja på sötnosen nu. Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *