Trött dag

Min ”dag” började vid 2 inatt. Efter att ha ätit ville herrn inte sova mer. Låg o sprattlade en massa. Rullade runt i sängen. Vände sig hur många gånger som helst. Sen började vi dock skrika som en tok. Inte speciellt kul. Somnade väl vid 5 igen, föratt sen vakna vid 6 igen. Jippi. Hade en skrikig förmiddag som attan. Vid 12 åkte vi mot
alla odds till nynäs. Skulle till BVC o på första läkarkontrollen. Vilken gick kanon. Väger nu 5860 o är 60,6 cm. Mötte sen upp älskling o åkte hem. Haft en skrikig eftermiddag o kväll med. En sån dag. Självklart har vi haft en massa ljusglimtar med. Han vänder sig en massa. O suger underbart sött på tummen. Me love! Imorgon blir det farsta o fira svärfar som fyllt år. Nej ska natta sötnosen nu.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>