Fy fan

… vad det är kallt. Är det december igen el? Önskar nästan att jag inte hade gått utanför dörren idag. Men gjort är gjort. Är påväg hem igen nu iaf. Har varit i Handen o klippt mig (vilket verkligen behövdes) o färgat ögonfransarna. Me like. Mama var med o prominerade med lilla baby d, medans mamma S fixade sig. Fyller ju år om ca en vecka, till vara lite snygg då. Annars idag. Var vaken med D ett par timmar inatt, men har sovit på förmiddagen ist. Så skönt. La oss i sängen vid 8 o väntade mig att han skulle sova ca 45 min som vanligt. Men JAG vaknade vid strax efter 10. Skönt som attan. Annars hmm igår. Babycafet på förmiddagen o en blixtvisit hos mor min. Hade glömt privata mobilen hemma så var jobbigt. En lugn dag iaf. Ikväll el när jag kommer hem ska de göras hemmagjorda piroger. Mums. Längtar tills första tuggan. Hur mår ni babes?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *