Shopping, svärmor, Suzzie o mys

En kort sammanfattning av dagen. Shoppade 2 par jeans o 2 tröjor till mig o vart tillslut 2 par byxor till lilla baby D också. Innan det vart det en sväng upp till svärmor. Där D fick mysa lite. Sen shopping med Suz. Saknat min Doris som en tok ju. Varit en riktigt mysig dag. Insett att vädret o att solen skiner gör sån grym skillnad på hur man mår. Spelar eg ingen roll om jag inte fått sova så mycket. Solen gör mig piggare iaf. Wiie på det. Hoppas solen stannar. Vill ha mer värme bara. Till middag idag vart det våfflor, är våffeldagen ju. Mums. Sitter o nattar sötnosen nu. Usch vad rörigt inlägg idag igen. Inte lätt att mobilblogga alltid. Puss iaf

1 comment
  1. Hadde jätte mysigt med dig och Denniz igår =)

    Saknat dig massa, massa med!!!

    Får försöka ses snart igen!

    Pussen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *