Lördag

Vart en ganska okej natt. Sov bra gjorde vi alla fyra. Whiskey väckte oss strax efter kl 6. Inte Denniz alltså, han vaknade av W. Vart en lugnt förmiddag tills halv 11 då vi åkte till Länna för att kolla på ny kyl o frys. Kollade på en massa ställen men hittade inga vi ville ha som inte kostade skjortan. Så vi väntar lite till. Kollade runt en del överallt med. Håkan köpte ett par skor. Sen vart det av till farsta o svärföräldrarna. Svärmor hade bakat bullar. Mums. Gick till djuraffären o vägde W, o köpte påskpresent till honom. Efter det vart det av till tyresö o håkans firma. Lämnade in ledighets ansökan till påsken. Sen ICA MAXI o handlade. Vart fullt upp idag faktiskt. D har varit lite gnällig nu sen vi kom hem. Antingen börjar min mjölk sina o han blir inte mätt när han ammas (han vill äta oftare) el så är tänderna på g. Något är det. Varit så senaste dagarna. Nu sover han iaf. Vill nästan krypa ner med honom i spjälsängen. Så mysigt att ligga o snoza på honom. Kärlek! Till middag idag vart det scones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *