Prominader i solen

Det är det vi gjort främst idag. Har ju Whiskey hemma så blir lite prominader. Har varit riktigt skönt i vårsolen. Vart på med Ds overall o ner i selet o sen ut. Har börjat ha honom mer o mer framåt vänd i selet. Vilket han bara älskar. Ser ju så mycket då. 2 långa prominader hittills. Annars har vi myst inne o vilat. Eftersom det inte låg allt för mycket i Ds intresse att sova några längre stunder igår, tar han igen det lite idag. Skönt för mamma. Ikväll blir det nog lite baka. O göra schnitzel till middag. Väntar på älskling som kommer hem snart. Sen sätter jag igång. Kanske tom dammsuger, vem vet.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>