Trött

Vart mysigt hos mor min sen. Köpte med mig färska frallor. Mums. Vi tog det lugnt, mama färgade mitt hår. Brunett nu mer. Sen prominerade jag o D ner till centrum, köpte påskpresent till älskling o till D. Var förbi 2 olika mäklare också. Bokade upp så de kommer o värderar vårt hus nästa vecka. Måndag lunch o torsdag morgon. Wohoo. Intressant vad de värderar det till o vad de tror att det går att sälja för. Nya huset ligger i lite längre bort men går snabbare att åka till. Pendeln hela vägen. Får veta mer om visning imorgon. Spännande. Massa att göra tills på måndag. Lite panik. Men men. Mer idag då. Hmm myst o prominerat som vanligt. D somnade sent ikväll. Kl 21.30 ca. Får se hur länge han sover dock. Ska sova snart jag med. Helt slut idag. Vart inte så mycket vila på förmiddagen för mig idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *