Fredag

Idag har varit annorlunda men ändå inte. Vi gick upp strax efter 9. Tog bussen 45 min senare för att åka o handla o så. Behöver ju grejer till tårtan till imorgon. Shoppade lite påskpresenter. Prominerade sen hem till mor min. Fast visste att hon inte var hemma. Mös med sötnosen. Som måste påpekas, inte haft sin bästa dag. En massa skrik. Mama kom hem efter ett tag, men vi stannade bara till vid halv 2. Åkte sen hem o tog det lugnt. Behövde det. Har haft en huvudvärk som bara blivit värre o värre ju längre dagen gått. Vilket inte är så kul när sötnosen haft en skrikig dag. Älskling var hemma ganska tidigt o hjälpte mig iaf. Nu har sötisen precis somnat. Jippi nästan. Just det ang huset o värderingen på detta hus. Visningen av nya huset blir inte förän efter påsk tråkigt nog. O mäklaren som skulle kommit på måndag ombokades. Skönt får då längre tid att plocka o städa här hemma. Nej måste sova nu. Helt helt slut. Puss på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *