Bowling baby

Okej inte baby kanske. Vi var iaf o bowlade idag med Jimmy o Tove. De stannade här igår kväll. Riktigt mys. Kollade film o skrattade hela kvällen. O sen idag nu bowlade vi o kollade runt i Heron City. Bowlingen gick långt ifrån bra för mig. Riktikt kasst faktiskt, men kul. Lilla baby D sov hela tiden. Han behövde nog det. Nu sover han i vaggan o älskling i soffan. Söta de är mina pojkar. Annars då. Imorgon ska jag ringa o boka tid hos läkaren. Måste kolla upp D’s förkylning. Haft den lite väl länge nu. Sen får vi se. Sjukt mycket att göra hemma tills på torsdag, då mäklaren kommer. Någon som vill hjälpa till? Just det, badade D nyss i baljan. För första gången verkade han gilla det. Sprattlade lite. Så underbart underbar är han. Sen tog vi en snabbdusch. Mys mys. Men måste fråga också. VART ÄR SOLEN? Fick ju mersmak efter igår. VILL HA MER SOL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *