Flyg o fläng

Natten var helt okej, sötnosen sov lite oroligt pga täpt näsa, men allt som allt en okej dag. Vaknade vid 7 tiden så helt ok. Skulle ringa vårdcentralen vid halv 8 iaf. Sagt o gjort, då visade det sig att de inte tar emot barn under 6 månader o hänvisade oss till Sös ist. Så snabbt som attan klädde vi på oss o satte oss på bussen som gick precis, av emot söder. Riktigt härligt väder ute. Prominerade i solen till Sös. Väl där gick det riktigt fort faktiskt. Fick ett rum direkt, vikt o temp togs på en gång. Strax efter det kom läkaren o undersökte honom. Lite röd i halsen o täpt i näsan var han. Men varken Rs virus el något sånt misstänktes. Så kunde pusta ut. Tog sen en prominad längs vattnet så sötnosen somnade, för att sen gå o hälsa på Holger (min ”pappa”) o äta lunch där. Mums. Efter det fick jag helt plötsligt för mig att åka förbi jobbet. Behövde det denna vecka iaf. Men Carro var sjuk så vart mest att gå runt o prata med alla o kolla läget. Var där en snabbis bara. Sen vart det av hem. Fortsättning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *