En dag hemma i solen

Yes idag har vi bara varit hemma. Har fixat, städat, tvättat, rensat, myst, prominerat, lagat mat, haft trygg hansa på besök o en hej del annat. Gick riktigt bra med Whiskey hemma. Har prominerat en del o busat. D har haft en massa bra dag (skönt det efter en natt med orolig sömn o massa vaknande). Rensade ut en MASSA kläder ur min garderob, så jäkla skönt. Nu finns det plats för nytt. Wiie. Imorgon kommer svärmor Brita hit o hjälper mig rensa o städa inför mäklarens besök på torsdag. Skönt med hjälp o sällskap i städandet, plus har vovven hemma imorgon med så skönt med hjälp. Har tydligen bli regn med imorgon. Blä blä blä. Vill ha SOL!

3 comments
  1. Verkar som du haft en bra dag! 🙂 Har häftigt namn på bloggen!!

  2. solen har verkligen shtekt idag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *