En dag hemma i solen

Yes idag har vi bara varit hemma. Har fixat, städat, tvättat, rensat, myst, prominerat, lagat mat, haft trygg hansa på besök o en hej del annat. Gick riktigt bra med Whiskey hemma. Har prominerat en del o busat. D har haft en massa bra dag (skönt det efter en natt med orolig sömn o massa vaknande). Rensade ut en MASSA kläder ur min garderob, så jäkla skönt. Nu finns det plats för nytt. Wiie. Imorgon kommer svärmor Brita hit o hjälper mig rensa o städa inför mäklarens besök på torsdag. Skönt med hjälp o sällskap i städandet, plus har vovven hemma imorgon med så skönt med hjälp. Har tydligen bli regn med imorgon. Blä blä blä. Vill ha SOL!

3 comments

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>