Moln, sol, blåst regn

Skiftande väder som fan idag. Riktigt svårt att veta hur man ska klä sig. Och bebis för den delen. Vart en vaken natt, inatt igen. Blä! Och vart inge vila idag på dagen heller. Svärmor kom redan vid 06.30 o sedan dess så har vi haft fullt upp med att rensa, städa, plocka o fixa. Samtidigt som vi tagit hand om D o vovven. Nu är det bara lite plock kvar. Blir till imorgon. Har knappt ätit heller kom jag på nyss. Några mackor o sen några bullar. Det är allt. Men känns sent att äta nu. Inte bra för magen som redan är kaos. Om imorgon. Börjar bli nervös som attan över det hela iaf. Iiik vet att det bara är en värdering, men ändå. Måste packa mina o D’s kläder med. Vi åker troligen redan imorgon eftermiddag till landet. Beror på när älskling slutar. Men ang packa. Shit vad grejer som måste med till D. Mycket som en bebis behöver bara i vardagen. Sjukt. Lite nervös över resan till landet med. Var ändå 2.5 timmar i vanliga fall. Ingen aning hur lång tid det kan ta nu. El om han vill vara lugn. Fortsättning följer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *