Landet

… Andra försöket. Första dog mobilen när inlägget var klart. Suck. Iaf mäklarens besök igår gick bara bra. Hon skulle höra av sig idag med värderingsbeloppet. Spännande o lite nervös! Sen igår på eftermiddagen så satte vi oss i bilen o åkte ont landet. Resan gick riktigt bra. D var vaken till södertälje o sov sen hela resan. Skönt som fan. Hade varit jobbigt om han vart gnällig. Jobbigt nog glömde jag sjukt mycket av saker jag hade behövt hemma. Men men kommer hem på måndag igen så. D sov helt okej inatt med. Dock vaknade vid strax efter 4 o passade då på att bajsa. Så vart bara att gå upp o till storstugan för att byta. Efter det tog älsklings föräldrar tog honom så jag fick sova lite till. Hela 2 timmar! Helt underbart. Nu då? Sitter o solar i bara linne o D sover sedan 2 timmar i vagnen. Är minst 25 grader i solen just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *