Flaska?

Yes försöker då o då att få lilla baby D att ta flaskan. Både med bröstmjölk o med ersättning. Vill ha möjligheten att kanske sova en helnatt el kanske kunna få lite mer ensamtid. Men lilla D tycker inte om flaskan. Har 7 olika flaskor hemma. Han gillar ingen av dem. El han blir bättre o bättre på själva flaskan men spottar ALLTID ut det han får i munnen. Spelar ingen roll vad det är. O börjar alltid gallskrika. Tips på vad jag kan göra för att få honom att ta flaskan o inte spotta? Tacksam för ALLA förslag. Just det, vi har testat att låta både älskling o andra ge honom flaskan, nada funkar. Suck!

1 comment
  1. Har du provat att lägga lite bröstmjölk/ersättning på utsidan av dinappen på flaskan?

    Prova flaskor för mindre barn också, typ en månaders. De fungerar om det är bröstmjölk som ska ut… Kan vara bra att börja med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *