Hemma hemma

Yes Yes är hemma i sthlm igen, okej knappt sthlm men hemma iaf. Känns underbart! Igår då. Vi åt hemmagjord plankstek. Riktigt gott. Spelade kort o mös massa. D hade en lite grinig eftermiddag o hela kvällen o alla dess rutiner vart off. Så blir det ibland. Vi spelade lite kort o så iaf. Mysigt som attan. Natten vart helt okej, absolut med tanke på hur eftermiddagen o kvällen varit. Vaknade vid 5, tog över D till vår säng där vi mös, busade o skrattade. Somnade om efter någon timme alla 3 o sov någon timme till. Mys i högsta grad. Förmiddagen flöt på. Vi åkte ifrån landet vid halv 11 o var hemma vid 13. D sov hela resan så vart smidigt. Vad har vi gjort hemma då?! Kollat massa film, prominerat, ätit godis o busat. Ska dra ner på godiset. Idag är sista dagen. Ska bli nyttigare o träna lite hemma. Komma lite mer i form. Hoppas bara orken o lusten håller i sig. Imorgon är älskling ledig med. Så ska handla o fixa massa ärenden, sen tvätta bilen o fixa hemma i trädgården. Hoppas på bra väder. Allt bra med er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *