Back home

Var hemma vid halv 6. Vart verkligen en heldag på Sös. Lunchade på Styvfars jobb. Röntgen tog sjukt lång tid, el de fick ta om några av bilderna. Nu är det bara att vänta på svaren. Jobbigt. Efter det var vi (mama, Denniz o jag) o lämnade chokladaskar till förlossningsavdelningen o till BB. Har tänkt på det länge. Glad att jag gjorde det! Jobbigt som attan var det. Absolut förlossningen. Avdelningen alltså. Mycket minnen. Efter det så fikade vi o sen tog vi bebisfoton, sånna de flesta var när bebisen är nyfödd. Haha men icke vi. Hans inte med då. Nu kommer jag o sötnosen vara i Mitt I söderort (farsta) o i haninge upplagan, om några veckor. Gillade bilden som fan! Kvällen har annars vart okej. Deklarerade o fixade. Tills lillen vart en riktig skrikis o gnällis. Nu sover han iaf. Somnade kl halv 8. Lite tidigt men sånt är livet. Hoppas på en okej natt. Imorgon då? Hmm vi får se. Tvätta bilen typ. Söndag då. VISNINGEN! Spännande som attan. Nervöst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *