Lördag

Idag har varit en trött o lättirriterad dag. För mig alltså. Ingen kanon dag! Men det är helt okej, har mycket färre sånna än jag haft på många många år. Vi satte oss iaf i bilen för att åka emot lidingö o Madde med familj. Men efter att pratat med henne så ställde vi in det. Åkte ist till Länna o kollade på olika minidatorer. Har bestämt mig för att skaffa det. Åkte till haninge centrum med för att kolla. Stod i kassan för att köpa en i 3 butiken då jag hittade en mobil med tangentbord. En LG Prada. Och eftersom jag behöver ny mobil iaf o får förlänga mitt ab om ca 14 dagar. Så väntar jag nog ist. Funderar under tiden. Var efter det hos svågern en snabbis o sen bara varit hemma. Vilat o kollat massa film. Behövdes. Om Denniz då. Senaste veckan har han ändrats ganska mycket. Har varit gnällig o skrikig, sovit MYCKET mindre. Somnar han i vagnen så vaknar han direkt när den stannar. Sover han i bilen vaknar han direkt när den stannar. Vilket oftast betyder lite sömn. Fortsättning i nytt inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *