Måndag

Annorlunda måndag, men på många sätt sig lik. Vi vilade från o till, tills kl 8. Inte det smartaste kanske, med tanke på att vi skulle åka buss 45 min senare o helst med D sovandes. Så vart det icke. Hade en gnällig sötnos ist som absolut inte ville ligga i vagnen. Men det fick han göra iaf. För kallt att sitta i selet i bara jacka. Overallen var kvar hemma. Var sen iaf på babycafet. Mysigt, var länge sen sist. Man behöver träffa andra mammor. Efter det vart det snabbt av till affären innan bussen hem gick. D sov då sött i vagnen efter att varit vaken i några timmar. Väl hemma vart det att laga lunch o mysa med sötis. Har tvättat hans små kläder idag. De är så söta när de hänger o torkar nu. Så små. Pannkaka vart det till middag idag, att steka det var inte min grej idag. Så älskling fick ta över. Han bakade en tigerkaka också duktig som han är. Hehe. Som tidigare inlägget idag står, så har vi idag fått riktigt jobbiga nyheter med. Inte föratt jag känner familjen så, men folk i min närhet gör det. Fort…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *