Fortsättning.

… Spelade ingen roll hur trött han var. Sov gjorde vi icke. Ville bara vara hos mamma. Pappa gick bara bra väldigt korta stunder. Så var svårt att laga mat o städa. Vilket båda verkligen behövdes. Lyckades iaf tillslut. Nu är det mest lite plockande kvar, sen får det duga. Nu då. Sitter helt slut i soffan. Borde göra annat. Men orka! Tänker för mycket just nu. Absolut på Neo. På spädbarnsdöd o allt läskigt. Måste komma ur tankebanorna. Inte bra alls. Något helt annat. Pratade med BM om
hoppgunga iaf. Ska köpa en o testa om han gillar det. Längtar. Tror han kommer älska det. Hihi älskar min lilla pratkvarn.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>