Vaccination mm

Yes idag var det dax. Men först om annat. Också denna natt vaknade D vid 3 o var vaken ca en timme. Men denna gång var han nöjd med att ligga i sin säng o busa, efter lite mat o byte av blöja. Han somnade iaf om helt själv. Jag tror jag var vaken tills han somnade. Halvsov nog mest. Hehe trött ju, mitt i natten. Gick upp vid 8 tiden. Då hade vi bytt blöja o behövde gå ut med Whiskey som var hemma med oss. Var ute i selet o gick o myste. Städade lite hemma, inför mäklarna imorgon. Mama kom iaf o hämtade upp oss o av till nynäs o vaccinationen. Vägde o mätte sötnosen med. 6545 gram o 63 cm är vi nu. Stora killen. Sen var det dax för sprutorna. Första gick ganska okej, gick att trösta honom ganska snabbt. Den andra var värre. Då skrek vi massor o tårarna sprutade. Riktigt jobbigt. Ville gråta jag med. Men tillslut fick vi honom att tom skratta o prata innan vi gick. Skönt det. Han somnade i bilen hem på en gång. Helt slut. Men sedan dess (ca kl 14.30) har vi inte sovit alls. Tills kl 19. Hur trötta vi än var

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *