Vaccination mm

Yes idag var det dax. Men först om annat. Också denna natt vaknade D vid 3 o var vaken ca en timme. Men denna gång var han nöjd med att ligga i sin säng o busa, efter lite mat o byte av blöja. Han somnade iaf om helt själv. Jag tror jag var vaken tills han somnade. Halvsov nog mest. Hehe trött ju, mitt i natten. Gick upp vid 8 tiden. Då hade vi bytt blöja o behövde gå ut med Whiskey som var hemma med oss. Var ute i selet o gick o myste. Städade lite hemma, inför mäklarna imorgon. Mama kom iaf o hämtade upp oss o av till nynäs o vaccinationen. Vägde o mätte sötnosen med. 6545 gram o 63 cm är vi nu. Stora killen. Sen var det dax för sprutorna. Första gick ganska okej, gick att trösta honom ganska snabbt. Den andra var värre. Då skrek vi massor o tårarna sprutade. Riktigt jobbigt. Ville gråta jag med. Men tillslut fick vi honom att tom skratta o prata innan vi gick. Skönt det. Han somnade i bilen hem på en gång. Helt slut. Men sedan dess (ca kl 14.30) har vi inte sovit alls. Tills kl 19. Hur trötta vi än var

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>