Mäklare 2 klar

Yes nu är mäklare 2 för dagen avklarad. El den var klart med kl 16 ca. Gick bra iaf. Mycket bättre, han är riktigt trevlig. Men lutar åt att vi kommer använda oss av första mäklaren vi träffade. Hon vi träffade innan påsk. Alltså om vi kommer använda någon. Hon förstod oss (mig) bäst. O kan nog området bäst. Får se om det blir något bara. Annars idag. Hmm D har varit riktigt lugn o sovit massor, vilket har underlättat. Var riktigt hård med flaskan ikväll med. O gav inte upp. Det tog över 40 min men han fick i sig nästan 60 ml. En paus fick han. Han la en riktig bajsblöja, som pappa fick byta. Sen vart det flaskan igen. Emot sin vilja mest. Sjukt jobbigt, men bara att stå ut. Sitter o funderar över om jag ska orka göra samma sak inatt igen. Hmm annars ingen aning. Helt slut. Imorgon får vi se vad det blir. Vill göra något. Hmm. Nej nu sover sötnosen iaf. Somnade senare än vanligt. Har somnat senast 19.30 annars senaste dagarna. Kanske sover längre då. Nej nu ska jag duscha ist för detta. Puss på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *