Good good day

Idag har varit en riktigt bra dag. Solsken, värme, frisk luft, härligt sällskap, fika, shopping o en glad bebis. En bra dag. Verkligen underbart väder, riktigt varmt o härligt. Hoppas det håller i sig. Verkligen. Var i handen centrum med Jessica o lilla söta Nellie. Riktigt mysigt har vi haft det. Prominerat något sjukt mycket. Fått en massa frisk luft. Annars då. Tränade D med flaskan idag igen. El ikväll. Tog lite kortare tid idag. Men en jäkla massa skrik o tårar. Men han ger med sig mer o mer. Har bestämt mig för att verkligen ge det en vecka som det är nu. Är det fortfarande samma protester så lägger vi ner det ett tag. Hoppas det funkar bara. Annars då. Hmm har fått hem inbjudningskorten till dopet idag. Äntligen! Nu ska resten bara fixas. What else. Massa grejer. Men orkar inte skriva. Segt på mobilen ju. Kanske senare. Just det, ett tips la upp en video med Denniz i bildbloggen idag. Så söt.

1 comment
  1. Ett tips från mig såh är på fredagsförmiddagen. Länka till bildbloggen bland dina länka 😉 hihihi! Puss! Miss U

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *