Friday

Riktigt härlig dag. Sol, jävligt varmt, lång prominad o massa. Love love. Var ute o prominerade med vagnen i 1, 5 timmar. Så skönt. Strax efter det kom älskling hem från jobbet. Vi oljade in verandan o trappan, samt utemöblerna. Så nu kan vi sitta ute o mysa. Lovly. Tvättat bilen har vi också hunnit med. Grillat vart det till middag. Mums som attan. Suttit med flaskan o D idag också. Fick honom o äta med mindre protester tillslut. Men första massa skrik. Så snart snart hoppas jag att det funkar. Just nu sitter jag o nattar D. Där nere sitter älskling, Jimmy o Tove o spelar lite Wii. Mysigt. Imorgon blir det massa o göra. Från att ha nada att göra till en massa. Ska till bror min. Ska köpa massa grejer till både D o till Whiskey. Hälsa på massa folk. Usch ett konstigt o hackigt inlägg vart det. För mycket i huvudet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *