Helgen

Har inte hunnit skriva ihelgen. El orkat heller. Varit fullt upp. Varit o shoppat, hälsat på vänner o familj o fixat hemma. Jimmy o Tove var här hela helgen. Mysigt men samtidigt lite jobbigt. Är inte van att ha någon här hela tiden. Men men nu är denna helgen över. Varit skön som fan iaf. Sol o härligt. Vi har grillat hela helgen. El okej då, varje dag. Mums säger jag bara. Mer då. Vi kämpar på med flaskan. Idag efter en del skrik först, så testade jag att byta flaska medans han lugnade ner sig. Efter det tog han flaskan o åt helt utan problem. Vart sur när jag tog bort den en sekund. Han åt upp hela 60 ml. Jippi. Hoppas det funkar imorgon med. Nej ville mest berätta det. Måste väcka min son, annars kommer vi vara uppe hela natten.
Skriver nog mer sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *