Måndag

Yes efter en helt okej natt o morgon, så är jag ganska pigg härligt nog. Var ett tag sen känns det som. Sitter på bussen till mama nu, har varit på babycafet nu på morgonen. Mysigt som attan. Idag var vi bara en massa mammor o bebisar där. Ibland är det pappor också där. Men icke idag. Hehe. Mysigt var det iaf. Drack kaffe idag med. Mums var det. Börjat få tillbaka suget lite efter det. Med väldigt lite. Hehe. Hmm annars då. Hmm ingen aning. Sol! Imorgon får jag min nya dator. Jippi! Men mobila bredbandet tar nog några dagar till, tills det kommer. Men ändå. skönt ska det bli o roligare bloggar blir det nog med. Sjukt att det gått en vecka sedan lilla Neo gick bort! Tänker verkligen hur mycket som helst på hans familj. Usch. Läskigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *