Måndag hemma igen

Yes var inte hos min mor speciellt länge. Vi åt lunch, hon hade gjort en jättegod egen fiskgratäng. Mums var det. Vi satt o pratade lite, tills D vaknade i vagnen. Bytte blöja, han fick äta o sen så vart det av att gå o handla o sen åka hem igen. Pratade en sväng med Suz. Darling då, vill att du ska må bra o vara glad. Väl hemma så sov D en stund till i vagnen, så hann sitta vid datorn en snabbis. Men det var snabbt det. Ang flaskan idag. Efter första lite protester o skrik så lät jag honom lugna ner sig. Efter det åt han ca 120 ml. Jippi. Snart en hel måltid. Wohoo hoppas det går imorgon med. Spännande iaf. Sitter nu o nattar, men vi protesterar för en gång skull en del innan vi somnar. Hur trött han än är. Brukar somna riktigt snabbt, men lite segare idag. Imorgon ska vi in till stan o träffa Jessie o lilla Nellie. O jag ska få min lilla dator. Jippi, längtar! Mys o gå på stan med, känns som sjukt länge sen, vilket jag vet att de inte är. Men känns så. Hmm mer då. JAG VILL ATT MARTY SKA KOMMA PÅ DOPET. Hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *