En dag på stan

Idag vart det upp ganska tidigt. El eg inte. Men vart av hemifrån vid 8. Prominerade ca 30 min för att sötnosen skulle somna. Sen tog vi bussen emot stan. Gick kanon han sov sen hela vägen. Mötte upp Jessie o lilla Nellie o kollade runt i lite affärer o åt lunch. Fikade o prominerade hann vi med också. Köpte datorn, men glömde köpa dataväska. Morr. Härligt iaf, nu är det bara att vänta på det mobila bredbandet så blir det andra bullar. Vi åkte iaf hem ganska tidigt, var hemma strax efter 4a. Sedan dess har del lagats mat o efter en del skrik o vägran först, men tillslut tog D flaskan o åt upp ca 75 ml. När det var slut vart han sur o ville ha mer, så vart att blanda mer. Han åt upp 75 ml till. Hela 150 ml. Jippi. Hoppas på att slippa protesterna snart med. Duktig liten som har jag iaf. Kärlek! Hihi. Hmm sitter o nattar en väldigt trött Denniz nu. Hoppas på att han idag sover iaf. Igår vaknade han med ett jätte vrål strax innan 22, somnade inte om förän efter halv 12. Lite senare än jag ville sova kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *