Anonyma Godismissbrukare

Borde finnas! Är inne på min andra dag utan godis. Blir galen. Värst är det vid just den här tiden. Tänker typ bara på att jag vill äta en massa godis. Men ska inte äta det. Men jävligt jobbigt är det! Ville bara dela med mig. Om några dagar blir det bättre. Hoppas jag.

2 comments
 1. Hej!

  På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

  Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

  Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

  Kram

 2. Hej!

  På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

  Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

  Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *