Tisdag o tänder

Trött tisdag idag. D vaknade VARJE timme mellan 23-05 inatt. Inte speciellt kul. Kl 5 ville han inte heller somna om, inte förän ca 20 min innan vi skulle gå hemifrån. Men det gick, bara
att väcka honom o klä på o sen ner i vagnen. Han somnade om iaf o vaknade när vi var istan. Skönt det. Vart Tacobar, fika o glass o lite shopping. Köpte en sommarpjamas till D o en klänning till mig o ha på dopet. Ska nog lämna tillbaka den andra. Mysigt vart det iaf. Har dock haft huvudvärk som tillslut nästan blev migrän. Hann dock ta tabl innan det. D har varit ganska grinig med. Jessica såg o kände att tänderna börjat spricka fram. Troligen därför natten o dagen varit som den varit. Jobbigt. Hoppas denna natt blir mer sömn. Imorgon blir det kanske bussresa med sorunda kyrka o några mammor från babycafet. Om jag får plats. Det återstår att se. Just det. Datorn är iväg o fixas till så blir mobilbloggande några dagar till en vecka. Nej nu ska jag mysa med mannen. D sover sött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *