Avslagen – ett lite ärligt inlägg

Något jag funderat över några veckor nu. Absolut i samband med minipillerna. Har känt mig typ avslagen senaste tiden. Avtrubbad. Ingen aning om det är pga sömnbristen o alla problem med amningen el om det är bristen på vissa hormoner. Vill verkligen inte börja äta tabl igen. (För att förtydliga, har ätit antidepr tabl i över 8 år innan jag vart gravid. Trappade ner på tabl när jag vart gravid, slutade ta dem helt när jag fick plus på stickan. ) Hoppas på att mer sömn o att D inte går ner mer i vikt. Att jag mår bättre av det. Men är rädd. Vill så jävla gärna må bra. Vill inte vara avtrubbad. Så nu fick jag det ur mig.

1 comment
  1. Hej Sofie, läste att du känner dig "nere". Vill tipsa om att ta en stund för dig själv och göra något som du mår bra av, te.x solsken, ha riktigt roligt med en vän eller varför inte ta en avkopplande massage. Kanske piggar upp lite i vardagen och får dig att tänka på annat 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *