Mariefred, nynäshamn o annat

Sötnosen somnade iaf tillslut. Dock kl 01,30 o vaknade några gånger till under natten. Suck o trött. Men trötthet stoppar inte oss. Vi tog bussen 08.45 emot sorunda el hoppade av i sunnerby o prominerade ner till kyrkan. Skönt som attan var det. Vart en prominad på ca 75 min på morgonen. Av emot bussturen med mammor, barn, gamlingar o kyrkoheden mot Mariefred. Riktigt trevligt var det. Vi prominerade, lärde känna varandra, lunchade o hade det trevligt. Jag fick tom Denniz att somna i mitt knä. Han som endast sover själv annars. Han somnade emot min axel påväg hem också. Väl hemma så hämtade älskling upp oss vid kyrkan. Jag trodde vi skulle hem, men icke. Han behövde jobba lite i nynäshamn, så han släppte av mig o D vid Willys. Vi shoppade mat o sen hem igen. Helt slut efter en heldag hemifrån. Hoppas hoppas hoppas på en okej natt. Behöver sömn! Imorgon blir det att börja fixa med renoveringen av lillstugan. Nu jäklar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *