No sleep

Verkar få ännu en natt utan sömn. Nattade D vid halv 8 ikväll. Gick utan problem. Jag går o lägger mig vid 9, svårt att somna som vanligt. Kl 11 vaknar han. Får en flaska, äter väl ca 60 ml. Slumrar lite både han o jag. Han vaknar efter 20 min o sedan dess funkar inget. Ätit över 120 ml till, bytt blöja. Han verkar inte komma till ro. Jobbigt som fan, han är trött. Märker att han vill sova. Men kan inte. Tycker synd om min lilla ängel. Till råga på allt är det sjukt varmt i sovrummet med. Blä! Så nu var det skrivet. Sorry att jag varit kass på att uppdatera. Har ju inte den barbara datorn hemma, vilket gör det svårare att få tid vid datorn. O har inte orkat mobilblogga. Onsdag får jag troligen datorn igen. Har mycket jag vill skriva. Mycket jag behöver skriva. Men inte nu. Ska försöka sova sötnosen.

1 comment
  1. Hej!

    Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?

    På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

    Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

    Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *