Hatar detta

Hatar att känna mig hjälplös! Inför Denniz. Hatar det verkligen. Denniz förkylning, främst hans hosta blir verkligen inte bättre, snarare tvärtom. Varje natt kommer minst en sektion el vad man ska säga när han hostar i ett i mellan 30-90 min. Kränks av det hela tillslut. Hostar en massa på dagarna med. Näsan är täpt o gör att han får svårt att andas. Han sover riktigt dåligt o oroligt. Känner mig totalt hjälplös! Han har varit dålig nu i 2 veckor, det vart bättre några dagar, men är värre nu igen. Har varit på jourmottagningen med honom 2 gånger, dock inte träffat någon barnläkare. Blir Sös på måndag när vi är tillbaka i sthlm igen. Klarar inte av att se min son må såhär dåligt. Måste finnas något jag kan göra?! Vågar knappt sova, tänk om han slutar andas! Tror inte det, men tanken finns där. Känner mig också som världens sämsta mamma son gjort saker utan honom, tex sovit. Vet att han varit i trygga händer, hos svärföräldrarna. Men ändå. Fan hatar det här! Allt är säkert mitt fel med. Gör min baby frisk!

1 comment
  1. usch låter inge vidare.. Har ni kollat upp så han inte är allergisk mot hunden? hur går de me vällingen? sover han bättre av den.. snart ska vi börja ge de oxå.. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *