Ensam

Vet inte. Känner mig enormt ensam. Inte i mitt förhållande till Håkan, men till de flesta av mina vänner. Nya o gamla. En viss avståndstagande från vissa o knappt ett ord från andra. Jävligt jobbigt. Funderat ett tag på om jag skulle skriva detta inlägg el inte. Men ser inte varför inte. Det är sanning just nu i mitt liv. Det är vad jag känner. Bristen på en bästa vän just nu. Någon som känner mig. Någon som vet vem jag är. Någon som vet vart jag varit. Någon som är mamma! Trött på denna känsla. Jaja skitsamma. Bara mig det handlar om. Ensam är stark! El vadå. O stark är jag o tänker vara för min son. Det absolut bästa som hänt mig. Det bästa som någonsin kommit från mig. Min stora stolthet! O mitt livs kärlek!

1 comment
  1. Nej TITTI finns alltid även om jag glömmer att svara på dina fina mms ibland. De vill jag fortfarande ha!

    Snart ses vi bästaste vännen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *