blogg blogg

fan vad blogg.se är LÅNGSAMT
tar 1000 år att göra något. jaja med det sagt

idag vart en kall dag. fy fan vad kallt det är ute
men trodde det skulle regna så tog inte på mig min sköna kappa. nej tog seglarjackan på mig när jag gick ut vid halv 9 imorse. KALLT
ville krypa ner bredvid Denniz i hans vagn med mysig åkpåse. men icke, vad skulle bli gjort då?
vart en del promenande och annat
hoppade som vanligt av bussen vid pensionärshemmet i sunnerby för att promenera ner till babycafet. gick in på Time för att hämta mitt paket ifrån HM. inser när jag väl är där inne att paketet inte fanns där utan på ICA i västerhaninge. haha på mig ibland. jaja knäpp är jag iaf
snopet och utan paket promenerade jag iaf tillslut ner till cafet.
var riktigt trevligt idag. riktigt kul att träffa alla mammorna med sina ”små”.
vägde och mätte min lille Denniz med. Han väger 7600 gram exakt (lika mycke som för en månad sen, så inte så jätte bra) men var hela 75 cm lång (plus 2,7 cm på 2 VECKOR).. troligen kan han ha öroninflamation IGEN, så måste kolla upp det imorgon. kan vara därför han varit ganska gnällig och sover konstigt.

efter en massa prat, skratt och annat bäddade jag ner sonen i vagnen (han somnade på någon minut) och gav mig ut i min kalla jacka till bussen.
åkte ist för hem som planerat, till västerhaninge för att luncha med mor min som var nere i centrum och hoppade omkring på kryckor. vart onyttigt som attan idag, men men skyller på vädret. HAHA
efter en del trevligt prat så tog mor min bussen hem och jag gick vidare (med busungen själklart) till ICA för att hämta mitt paket. sen ner till centrum snabbt för att hinna med bussen och HEM.
VÄRME. HEMMA.

strax efter vi kom hem kom älskling och voffisen hem de med. mysigt som attan att ha hela familjen hemma tidigt för en gång skull.
(älskling är inte i uppsala förän i slutet på veckan)
tro det eller ej men älskling gjorde middagen idag med.
potatisgratäng med kebabkött (köpt potatisgratäng för visso men ändå)
vet att det låter som en skum kombo, men det var riktigt gott.

nu sover Denniz sedan ca 40 min och älskling spelar sitt ps3. vilket inte för mig något, får titta på det jag vill på tv’n.
hehe jobbigt att dela tv’n ju. får inte titta på det jag vill och ät van vid
knäpp jag vet

om helgen. hmm.
ja ni (i korta drag orkar inte med mera)
lördag:
skulle åka på chokladfestivalen med svärföräldrarna. men kön var för lång så vart skansen för hela slanten ist. el vi promenerade på djurgården en massa med. var underbart väder så var kanon verkligen.
middag efter det hos svärföräldrarna och sov över där.

söndag:
seg dag. seg och lite knasig denniz. tog det lugnt med en tripp i centrum. hemma på eftermiddagen och bara tog det lugnt. skitväder ute. vilket passade mig, att bara mysa inne

nu ska jag dricka en kopp varm choklad och mysa framför tv’n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *