På is…

Ligger i sängen på landet o lyssnar på min son som snarkar. Ett ljuvligt ljud. El nja eg inte. Han brukar snarka lite, men just nu massa. Efter att feber försvann (vilket den gjorde igår) så har han blivit snoris igen, vilket i sig gör att han snarkar. Gulligt som attan iaf. Nu till annat. Är på landet nu. Körde hit idag på dagen. Älskling o svärfar kommer imorgon men vi åkte ner idag. El ner, hit iaf. Det är kallt. Inte inne i stugan, men ute. Brr. Men inte det som rubriken menar, utan vad som är tillfälligt lagt på is är det jävla körkortet. Mår skit av stressen av det hela. O det gör att det inte går alls. Så försöker fokusera på annat tills efter nyår o efter det verkligen ta tag i det. Kommer fortsätta plugga o Övningsköra. Men inte det andra. Har funderat över detta beslut någon vecka o nu är det taget. Vet att jag medvetet inte berättat så mycke om det hela här. Inte orkat. Men nu är isen lagd. Just so you know. Nej ska läsa lite sen sova. Puss på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *