japp

hmm ja ni
seg dag.
suttit och spelar Wii med sällskapet här
Dempa vilar och jag vet inte
är på skumt humör. bläääe

idag blir det iaf visning och sen skjutsa hem weekend gästerna till Trånkan.
lite matshopping (bla hundmat, den är heeeeeelt slut)
sen vem vet.
vad bör man äta idag?
sugen på kebab m bröd just nu. men till lunch inte middag ju

Vad tyckte ni om MATHILDA då?

2 comments
  1. mathilda e jätte fint =)

  2. Nu ska jag vara sådär negativ och rolig igen. Mitt livs uppdrag just nu blir att avstyra namnet Mathilda. Som jag kommenterade förut. Vad hände med namnet ni tänkte innan? :)) Mycket, mycket bättre tycker jag. Mathilda är ett av dom där namnen som är gulligt första 5 åren sen är det inte kul längre. Men det är min åsikt och jag brukar ju säga vad jag tycker. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *