Boooored

Denniz vilar. denna gång gör han det verkligen. har tom varit och kikat ifall han gör det. haha

jag har städat (men bara lite. jag vet jag får inte. jag bör inte men ORKA)
tvättar lite gör jag med

gästerna för dagen kommer om ca en timme el något. så vad ska jag göra nu då?
lucnhen är planerad

åååååh…

1 comment
  1. asså vi har det mesta, vega är ju inte ens två år. men spjälsängen slängde vi "eftersom vi inte skulle ha fler barn på lääääänge" ..helt ärligt sparade vi massa saker från vegas bebistid bara för att mina kompisar säkert snart sätter igång av yngla av sig. vi börjar komma upp i den åldern lixom 😉

    jag vill köpa spjälsäng, billigare skit från ikea, och sen måla den vit så den matchar tjejernas våningssäng. bäddlakan och sånt har jag redan till spjälsäng. när vi bara hade engla köpte jag massa dyra bäddset för 500:- st.. haha dom är återanvändas.

    det är därför jag känner att jag måste vänta.. vill typ måla spjälsäng och sätta upp nu men det är 3 mån kvar till bebis. vecka 30 blir bra att börja.. då fattar vega kanske lite mer oxå. blir ju mer konkret att säga "bebisen ska sova här" och visa sängen än att säga "det är en bebis i magen" .. haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *