Tingeling – Vingarnas Hemlighet

Vi är i ett galastim.
Jag och min stora snygging.
 
Japp på lördag ska vi på GALApremiär igen.
Och vi är sååååååå glada över att vi ens blivit bjudna.
Helt helt helt underbart!
Tack tack tack Mgroup Pr & Event AB
 
Vi ska få se Tingeling – Vingarnas Hemlighet, innan alla andra i detta vackra land.
En film jag tror kommer passa min son med vild fantasi helt underbart!
 
 
 
 
Lite om filmen:
För Tingeling och de andra älvorna är Vinterskogen en mystisk och hemlighetsfull värld. Eftersom deras vingar är alltför ömtåliga är det en förbjuden plats, bara vinterälvorna är säkra i Vinterskogen. Men Tingeling kan inte motstå äventyret, hon är alldeles för nyfiken. I det kalla och främmande landskapet möter hon vinterälvan Vinterlilja och tillsammans upptäcker de en magisk hemlighet som förändrar allt. En hemlighet som förenar två världar och gör dem till en.
 
Nyfiken?
Kommer berätta vad både jag och Denniz tyckte efteråt självklart!
 
Tingeling – Vingarnas Hemlighet har biopremiär den 26 oktober på en biograf nära dig!
 
 
1 comment
  1. Åh, vad kul!

    Jag tar med mig alla mina tre galningar på lördag, ska också se Tingeling! =)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *