Äntligen Ralf

På söndag är det äntligen dax för bio för hela slanten för mig och Denniz.
Kommer ha en såååå lycklig kille på lördag när jag berättar det.
 
Denna gång har vi fått äran att se Röjar Ralf.
 
Förhandspreimär och inbjudna av de underbara Mgroup PR & Event’s. Vilka annars.
Älskar allt som har med deras event att göra, så det är lycka.
 
Blir en liten extra grej av Denniz födelsedagsfirande.
 
Röjar Ralf har bio-preimär den 8 februari. Missa den inte.
 
 
Lite om filmen:
RÖJAR-RALF handlar om jättelike Ralf som är skurk i ett gammalt arkadspel. Han längtar efter att bli lika omtyckt som spelets perfekte hjälte – Fixar-Felix. Ralf har nämligen insett att alla älskar en hjälte, men ingen tycker om en skurk!
När ett nytt modernt spel dyker upp i arkadhallen, en förstapersonsskjutare där tuffingen sergeant Calhoun spelar huvudrollen, ser Ralf möjligheten att både bli hjälte och omtyckt! Han smiter in i spelet med en enkel plan – att få medalj – men snart har han förstört allt och av misstag släppt lös en dödlig fiende som hotar alla spel i spelhallen.
 
Ses vi där?
 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *